Sense censura

A casa de ben petit ja em van ensenyar a dir sempre la veritat, a més, m’agrada dir el que penso encara que no agradi.

jueves, enero 08, 2009

1er post de l'any. Déu existeix

Quina gran veritat diu l'anunci d'aquest autobús:
Déu existeix, deixa de preocupar-te i gaudeix de la vida.
Cal comprendre els pobres incrèduls; estan ben preocupats doncs els falta Déu.

El segon diumenge del temps de Nadal és va llegir aquest preciós evangeli.

"† Evangeli segons sant Joan ( 1, 1-18 ) Al principi ja existia el qui és la Paraula. La Paraula era amb Déu i la Paraula era Déu. Era, doncs, amb Déu al principi. Per ell tot ha vingut a l’existència, i res del que ha vingut a existir no hi ha vingut sense ell. Tenia en ell la Vida, i la Vida era la Llum dels homes. la Llum resplendeix en la foscor, però la foscor no ha pogut ofegar-la. Existia el qui és la Llum veritable, la que, en venir al món, il•lumina tots els homes. Era present al món, al món que li deu l’existència, però el món no l’ha reconegut. Ha vingut a casa seva, i els seus no l’han acollit. Però a tots els qui l’han rebut, als qui creuen en el seu nom, els concedeix poder ser fills de Déu. No són nascuts per descendència de sang, ni per voler d’un pare o pel voler humà, sinó de Déu mateix. El qui és la Paraula es va fer home i plantà entre nosaltres el seu tabernacle, i hem contemplat la seva glòria, que li pertoca com a Fill únic del Pare ple de gràcia i de veritat."

Els cristians dels primers segles duien aquest text escrit en pergamí cosit a la roba o en forma de medalló per poder-lo meditar tot sovint.
Seria molt recomanable, q avui dia, els descreguts fessin el mateix.

P.D. Dedico especialment aquest primer post de l'any als descreguts q giravoltaven el foro de la Gorda; pq es converteixin, així sigui.

2 Comments:

At 8:25 p. m., Blogger Encarna Hernández (Elis Nennit) said...

Una vez leí en la biblia algo como esto: Porque las cualidades invisibles de él se ven claramente desde la creación de Dios en adelante, porque se perciben por medio de las cosas hechas.. No entiendo porqué a alguna gente le molesta que otros crean en Dios. Critican a los que intentan convencerles de que sí existe, y no obstante, ellos actuan de la misma manera intentando convencer de lo contrario.. (consejos vendo que yo no tengo) Que cada cual piense lo que quiera sin intentar manipular al resto..
Personalmente, yo soy una desengañada de las religiones, pero aún así, jamás renunciaré a un hacedor (Dios)(fuerza creadora invisible), porque la vida sólo proviene de la vida, y nadie puede demostrar que no sea así, por lo tanto, si alguien desea que crea lo contrario, deberá convencerme con argumentos cintíficos y no con pancartas. Por cierto, ésta me gusta mucho más así, es más positiva y esperanzadora que la que se esconde debajo.

Saludos Pompeu!

 
At 7:48 p. m., Blogger pompe1 said...

Un dia faré una llista de científics de prestigi i premis Nobel que són creients. Avui dia és pot afirmar que la majoria de gent que no creu en Déu són persones de baix perfil intel·lectual. Les dades ho avalen.

 

Publicar un comentario

<< Home